Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Weg.nl

Weg.nl is een site van BliXem Internet. De voorwaarden die gelden voor alle BliXemsites te zien bij http://www.blixem.nl/disclaimer en http://www.blixem.nl/algemene-voorwaarden gelden ook voor Weg.nl. Hieronder zijn nog additionele voorwaarden opgenomen die specifiek voor Weg.nl van toepassing zijn.

Weg.nl biedt op deze websites reizen van gerenommeerde derden aan. Partijen als Ferio, KRAS, Stedentrips.nl, Corendon, Stipreizen HMG Group. Deze partijen zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. Weg.nl verkoopt derhalve zelf geen reizen. De boekingsgegevens worden doorgegeven aan de betreffende aanbieder. Weg.nl kan daarom ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of problemen die ontstaan zijn voor, tijdens of na een geboekte aanbieding via Weg.nl.

De verantwoordelijkheid hiervan valt onder de voorwaarden van de reisaanbieder die de reis afwikkelt. De partij die de reis afwikkelt zal bij de aanbieding en of de bevestiging bekend gemaakt worden. De voorwaarden van het betreffende bedrijf gelden bij het aangaan met de overeenkomst.

Privacy Statement

Weg.nl gaat zorgvuldig om met uw gegevens. De door u ingevulde gegevens en/ of via derden geworven gegevens worden vastgelegd in een bestand van Weg.nl. U geeft, indien u zich inschrijft in de database van Weg.nl en/of waar Weg.nl is opgenomen in de privacy statement van derden, het recht (permissie) om Weg.nl de door u kenbaar gemaakte gegevens (tijdelijk) te gebruiken om u per e-mail, te informeren van aantrekkelijke aanbiedingen middels commerciële nieuwsbrieven. Tevens gaat u akkoord dat uw adres wordt opgenomen in het bestand van de Fletcher Hotel Group, zij sturen u een voucher t.w.v. 10 euro.

Weg.nl hanteert een zeer behouden beleid ten aanzien van de inzet van uw gegevens. In alle emailuitingen van Weg.nl en/of van haar partners wordt expliciet het bronbestand vermeld met een zogenaamde uitschrijflink, zodat de ontvanger zich op eenvoudige wijze kan uitschrijven uit het betreffende bestand.

Aansprakelijkheid

Bepaalde (hyper)links in deze site kunnen leiden naar websites van derden. Deze sites van derden zijn alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien de bezoeker hierop klikt verlaat men de website Weg.nl. Weg.nl kan niet instaan voor de inhoud, het functioneren van de site en de eventuele diensten en of producten die via deze sites worden aangeleverd. Elke aansprakelijkheid ten aanzien dan de inhoud, producten en diensten of anderszins wordt afgewezen.